mobiele telefoon

Posted by jonathan on 21/01/2016 in |

@lewinskylou2 Ik zie het al voor mij dat hij vanuit achter zijn mobiele telefoon of computer deze tweet aan het versturen is.

@PGoldschmeding Waarom heb je dan een Twitter account? Hell waarom heb je een mobiele telefoon?

@Gerbrant Ik mis het leven van voor de mobiele telefoon.

@WNLOpZondag @AfshinEllian1 @Buitenhoftv @MalikAzmani @volkskrant Eens. Vast niet. Zie indrukwekkende afl. deze zondag van @VPRO #onzemanbijdeTaliban zijnde @ThomasErdbrink Maar iedereen heeft een mobiele telefoon en met #mensensmokkelaars wordt ook contact gelegd. Dus een legaal meldpunt is evengoed mogelijk.

Ik mocht mijn debuut maken bij @rtvoost. En dat doe ik graag, omdat we Mono Minecraft in Gelderland en Overijssel lanceerden op @TwickelWW. Want verkeersveiligheid heeft ook juist te maken met gedrag en een mobiele telefoon hoort daar niet bij. twitter.com/rtvoost/status…

Hoi volgers en eventuele toekomstige volgers. Wat geven jullie gemiddeld aan een mobiele telefoon uit. Ik begin. iPhone SE 2020 (2020 koste toen 532 euro. En is nog lang niet af)

@devinity111 Gewoon 3 weken weghalen. Hier brak ook de pleuris uit met een mobiele telefoon als ik die van jongste kind afpakte..

Copyright © 2017-2023 SEO Specialist Rotterdam All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.