Een nieuwe smartphone uitzoeken, de opties

Posted by jonathan on 26/01/2021 in tech |

Wanneer het tijd is om een nieuwe smartphone aan te schaffen, hebt u een paar opties tot uw beschikking. Een van de oudere manieren om een mobiele telefoon te kopen was met een twee-jarig contract de telefoon kreeg u er dan bij.

De telefoons kunnen gratis of met grote korting verkocht worden doordat er een abonnement bij zit. Een deel van de prijs van het abonnement is gewoon een afbetaling voor uw telefoon. Zo werkt dat. Als die telefoon kapot gaat, moet je nog steeds in dat contract van twee jaar de volle prijs betalen. Voor een vervangende telefoon moet je dan zelf zorgen. Een alternatief is bijvoorbeeld een Sim only onbeperkt internet abonnement afsluiten. Ook kun je natuurlijk een verzekering afsluiten indien gewenst, maar dit verhoogd de prijs alleen maar.

Glanzend en nieuwe

U kunt kopen een nieuwe telefoon in de meeste gevallen ook gewoon los in de winkel kopen. Bijvoorbeeld bij een elektronica zaak. Dit is in sommige gevallen de meest gekozen oplossing, maar er dient wel direct een hoog bedrag te worden afgerekend. Niet iedereen heeft dat geld direct beschikbaar. Als er iets met de telefoon gebeurd, u laat het bijvoorbeeld vallen, dan moet u dit ook zelf betalen.

Een tweedehands telefoon aanschaffen

smartphonrDe markt voor tweedehands telefoons is ook levend en goed met diensten zoals de bovengenoemde Ebay en Marktplaats. Dit kan een vrij aantrekkelijke optie zijn want het geeft je een beste van beide scenario’s. De telefoon is in je eigen bezit en je betaald niet een hoger bedrag per maand voor de telefoon. En je betaald ook niet de hoofdprijs van de telefoon als je die in de winkel zou aanschaffen. Je hebt dan wel een tweedehands telefoon in je bezit en vaak heb je niet het laatste model, maar bijvoorbeeld een model van 1 jaar terug. Daar hoeft natuurlijk niets mis mee te zijn, maar wel iets om rekening mee te houden.

Al deze opties hebben goede en slechte punten. Ik ben niet zo zeker van dat er een optie is die met kop en schouders boven de rest staat. dus overweeg de verschillende opties en bekijk wat voor u het beste is. Wat zijn uw voor- en nadelen van uw keuze?

Copyright © 2017-2023 SEO Specialist Rotterdam All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.